/home/sportin04/domains/sportinnuland.nl/public_html
Sport in Nuland

Stichting web lokaal

Sport in Nuland.nl is een initiatief van de Stichting Web Lokaal. Stichting Web Lokaal heeft sinds december 2010 het stokje overgegeven aan de nieuwe hoofdsponsor van Sport in Nuland.nl: DigiFactory Webworks uit Vinkel.

 

De kracht van internet
Bij verschillende sportverenigingen in Nuland bestond de vraag naar een internetsite. Een internetsite is voor verenigingen een nuttige aanvulling op de communicatiemiddelen. Onder meer als presentatiemiddel richting sponsoren, liefhebbers of als informatiebron voor leden en niet-leden.

 

Veel valkuilen
Maar door veel verenigingen wordt een internetsite onvoldoende benut. Vaak begonnen uit enthousiasme, maar als snel resulterend in een bron van achterhaalde informatie. Veel internet-initiatieven kennen dezelfde moeilijkheden: te technisch, moeilijk te onderhouden, geen professionele uitstraling, geen tijd of te duur!

 

De gezamenlijke oplossing!
DigiFactory Webworks biedt verenigingen een middel (Platform) waarmee gezamenlijk geprofiteerd kan worden.

Ook interesse in een nieuwe website voor uw club/stichting of vereniging? Neem dan contact op met DigiFactory info@digifactory.nlDeze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum