/home/sportin04/domains/sportinnuland.nl/public_html
Sport in Nuland

Interessante sites

Op welke manier kan fotografie bijdragen aan de communicatie rondom uw sportvereniging? Zijn er misschien liefhebbers of fotografen die graag rondom activiteiten een sfeerimpressie maken? Bekijk dan deze website voor tips: www.amateurkunst.net/foto/sportclub/ 

 

De Sportvraagwijzer is een database, waarin u van tientallen (sport)organisaties informatie vindt over hun producten. De producten sluiten aan bij uw vraag. Ook vindt u in de database websites met informatie die u verder kan helpen bij het beantwoorden van uw vraag. 

 

Zoek je dus een antwoord op je vraag, surf dan naar: 

http://www.sportvraagwijzer.nl/  

http://www.nisb.nl/

http://www.nks.nl/

 

De website van NOC*NSF is dé sportportal van Nederland. Heel veel informatie over topsport, breedtesport, activiteiten, evenementen, publicaties en ondersteuning bij de meest uiteenlopende sporten. Check: http://www.sport.nl/ en http://www.ncsu.nl/

 

U wilt graag meedoen in de maatschappij. Een leuke baan. Leuk vrijwilligerswerk. Met volop kansen en mogelijkheden. Alleen, u heeft niet de goede diploma's en niet genoeg ervaring. De Leerbon helpt u op weg met een cursus of opleiding. Zodat die leuke baan of dat leuke vrijwilligerswerk er ook voor u is.
Meer info: http://www.leerbon.nl/

 

Sport & Zaken
levert een bijdrage aan het duurzaam versterken van Nederlandse sportbonden en sportverenigingen. Dit doet zij door middel van het koppelen van specifieke expertise uit het bedrijfsleven aan uitdagende vraagstukken binnen de sportwereld.
Meer info: http://www.sportenzaken.nl/Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum