/home/sportin04/domains/sportinnuland.nl/public_html
Sport in Nuland

Sponsor worden?

Sport in Nuland.nl wordt gesteund door DigiFactory Webworks.
Zonder hun financiële bijdrage was dit initiatief niet mogelijk geweest.

 

Verenigingsondersteuning
Internet is bij uitstek een middel dat continu in ontwikkeling is. Stichting Web Lokaal streeft het doel na om lokale verenigingen niet alleen een professioneel middel aan te rijken, maar ook om ondersteuning en ontwikkeling te bieden. De stichting opereert niet commercieel maar vanuit verenigingsondersteuning en stimulering van de lokale breedtesport.

 

Continue ontwikkelingen
DigiFactory Webworks evalueert en overlegt met verenigingen om samen te bekijken op welke wijze de internetsites een nog betere bijdrage kunnen leveren aan de communicatie, informatievoorziening of sponsorwerving. Nieuwe initiatieve juichen wij van harte toe, hierin zullen wij ook een leidende rol innemen.
Tevens ondersteunen wij de webcommissies van de deelnemende verenigingen op redactioneel gebied en verzorgen wij free publicity rondom het project en de verenigingssites.

 

Sponsor worden?
Deze ontwikkelingen en ondersteuning hebben in de visie van DigiFactory een bepalende rol in blijvend succes van de websites. Graag rekenen wij op de steun van sponsoren, om deze initiatieven en doorontwikkeling mogelijk te maken.

Interesse om dit project te steunen? Download de sponsorleaflet of neem contact op met Thijs van Schaijk of Maurice Bosch van DigiFactory via info@digifactory.nl

>> Sponsorleaflet Sport in Nuland.nlDeze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum